Manhattan uutiset

Vakiovuorokausi alkaa!

6.8.2019, tarja


Vakiovuorokausi alkaa maanantaina 12.8.2019.

Mikäli haluatte peruuttaa yksittäisen tuntinne, niin muistakaa tehdä se ajoissa (vähintään 24 h ennen tunnin alkamista.) Näin toimimalla varmistatte tuntinne siirtymisen tuntipankkiin, jolloin voitte käyttää peruutetun vuoronne myöhemmin (voimassa 6 kk peruutuksesta). Mikäli tunti perutaan alle 24 h ennen vuoron alkua, tuntipankkinne saldo lisääntyy vain, mikäli peruutettu vuoro tulee myydyksi. Vuoron voitte peruttaa kätevästi sähköisen varausjärjestelmämme kautta tai soittamalla hallin vastaanottoon.

Vakiovuoroja on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä. Vastaanotamme suurimman osan isoimpien palveluntarjoajien tuotteista.

Liikuntaseteleillä maksamisesta ei koidu asiakkaalle lisäkuluja.

Mikäli haluatte maksaa osan vakiovuorostanne liikuntaseteleillä, niin se tulee tehdä syyskauden osalta 8.9.2019 mennessä hallien vastaanotossa. 

Maksamatta jäänyt osa laskutetaan normaaliin tapaan tai voitte maksaa loppusumman myös suoraan kassalle. Tuon määräpäivän jälkeisistä liikuntasetelimaksuista perimme 10 €:n laskutuslisän.

Mikäli ette ole vielä allekirjoittaneet vakiovuorosopimusta, niin olkaa ystävällinen ja tehkää se vastaanotossa ensimmäisen pelivuoronne yhteydessä.

Oikein hyvää alkavaa sisäkautta!